SADRZAJ
 
  
Diskusije
  
Vijesti
   
Dokumenti
   
Filmovi
  
Spiskovi
  
Slike
   
Drugi o KF
   
O nama
   
Linkovi
   
Kontakt
   
Glavna

Pretrazi Krajinaforce:


 
 ZLOCINI HRVATSKE


 
  Prijavite zlocine
  
Cinjenice
 
 Oluja
   Bljesak
   Medacki Dzep
 
 Miljevacki Plato
 
 Jasenovac
 
 Kako je unistena Krajina
 
 Zlocini Hrv. vojske i policije
 
 Zlocini u "Oluji", svjedoci   KORISNO

   Domace ustanove
 
 International Organizations
   
Humanitarno-pravna pomoc
   
Kako do penzije u Hrvatskoj
    Promocije knjiga
   
Konvertor cirilice u latinicu
 
  Rijecnici

 
  Serbian - English
 
  English - SerbianGrb Vojske Republike Srpske Krajine
  


   DRUGI O NAMA

 

Vecernji list 01.11.2006
AKCIJA DRINA Republika Srpska Tužiteljstvu BiH poslala izjavu protiv 16 Hrvata


Centar javne sigurnosti Banje Luke dostavio je Tužiteljstvu BiH izvještaj protiv 16 pripadnika HV-a i HVO-a zbog kaznenih djela ratnog zločina nad civilnim stanovništvom i zarobljenicima u općinama Mrkonjić Grad, Kupres, Ribnik, Jezero i Banja Luka.

Dopuna prijave
Doznajemo da je riječ uglavnom o generalima, i to Gotovini, Koradi, Filipoviću, Ćuku, Rojsu, Sopti i drugima. Taj izvještaj, koji je državnom tužiteljstvu dostavljen proteklog tjedna, dopuna je prijave iz 1996. koja je Višem vojnom tužiteljstvu Banje Luke dostavljena protiv Franje Tuđmana i drugih osoba za ratne zločine u akciji "Drina" u drugoj polovici 1995.

Ista je kaznena prijava još prije četiri godine dostavljena i Haagu. Osim toga, nakon poziva Save Štrpca, direktora Veritasa, i na samozvanoj internetskoj stranici "krajišnika u egzilu" Krajina force najavljuje se da će "velik broj svjedoka" srbijanskom ministru pravde Stojkoviću dati iskaze protiv "stotina Hrvata zločinaca".

Uz Štrpčev poziv krajišnicima te prijetnju srbijanskom ministru da će se svjedočanstva objavljivati na internetskim strancima, u uvodnom dijelu teksta piše da se Srbi ne bi trebali bojati sporazuma o procesuiranju ratnih zločina koji je sklopljen između državnih tužitelja Hrvatske i Srbije.

Nastala u krvi
S istog sitea krajišnicima se preporučuje da pomognu da se preko Specijalnog tužiteljstva za ratne zločine u Srbiji "dokaže da je Hrvatska genocidna tvorevina nastala na krvi i pepelu prognanih i ubijenih krajišnika". U pismu se navode tri navodna slučaja zločina nad Srbima u Kninu, Vrlici i Civljanima.

______________________________________________ 

Dabogda te zemlja izbacila!  - Nacional mart.2006

BEOGRAD - Srbi iz Krajine proklinju i mrtvog Milana Babića, a osnovna poruka glasi: "Neka ti Bog oprosti - Krajišnici neće". Na forumu internet sajta "www.krajinaforce.com" većina poruka Babićevo samoubistvo komentariše bez skrivanja oduševljenja. Nabrajaju se svi gresi "kninskog Brankovića", od lošeg vođenja rata protiv Hrvata, do izdajničkog priznanja i svedočenja pred Haškim tribunalom. Pod nadimcima "knindža", "ratnik", "Čika Velja", "lički vuk" i sličnima, Krajišnici nemilosrdno proslavljaju smrt svog bivšeg premijera. - Majku da mu ja jebem, izdajničko đubre. Izdao je vlastiti narod, goreće u paklu. Ne našla mu duša mira - sasuo je u jednom dahu "spec 91". - Neka je smrad otišao, šteta što nije i pre otkopitao - zaključci su koji bi se mogli uzeti kao tipični kad je stav Krajišnika o Babićevom samoubojstvu u pitanju. Onima koji su se usudili da podsete na misao "o mrtvima sve najbolje", "Čika Velja" poručuje: "A, šta o mrtvima sve najbolje? Da se ne bojite da će se đubre povampiriti". - Onaj ko svedoči u Hagu u hrvatsku korist, on svedoči protiv živih i mrtvih Srba i onih generacija koje tek trebaju da se rode. Samo lud čovek može da veruje da oni sude Miloševiću u Hagu. Oni sude Srbiji i svim Srbima - tvrdi jedan od forumaša. Srpski Nacional - mart.2006
Živ je, sakrivaju ga Prema mišljenju određenih Krajišnika, Babićevo samoubistvo je "priča za malu decu", jer smatraju da je tako važan svedok na ovaj način maskiran kako bi ga se zaštitilo lažnim identitetom. - Ne znam kako ovakvom izdajniku i posle smrti da oprostim. Mada, lično, opet ne verujem da je skot umro, nego ga samo smaknuli sa pozornice. Ionako, šta je nalagao, već je potpisao i sve je već uvršteno u dokazni materijal - nema nikakvih nedoumica jedan od diskutanata.
Bog prašta - Krajišnici ne - Kurir mart.2006

"Babiću, neka ti Bog oprosti - Krajišnici neće", jedan je od komentara sa internet sajta krajinaforce.com. Posetioci sajta, uglavnom izbegli Krajišnici, izražavaju ozbiljnu nevericu da je "krajiški Branković" uopšte mrtav!
- Moguće, ali, u samoubistvo ću do kraja poverovati kad sahrana bude obavljena u Beogradu... Nikakvo kremiranje - kaže posetilac sa korisničkim imenom Masha.
- Zamisli, tako važan svedok, u tako važnim procesima, pa im se ubije u ćeliji. Priče za malu decu... Neka je smrad otišao - smatra izvesna Simeona. Pored većine negativnih komentara, ima i onih koji brane Babića.
- Početak Velikog vaskršnjeg posta, samoubistvo Milana Babića i neskrivena radost među ljudima zbog toga... i tužno i čudno... a Sloba ih nadživi sve do jednoga - zaključuje SrboPeuljanac.Vecernji list - mart.2006

Internet forum krajinskih Srba

"Babiću, neka ti Bog oprosti - Krajišnici neće", samo je jedan od komentara s foruma web stranice www.krajinaforce.com. Svoje komentare tamo ostavljaju uglavnom Srbi izbjegli iz Hrvatske. "Ne znam kako ovakvom izdajniku i nakon smrti oprostiti" komentira jedan od članova foruma zamjerajući Babiću što je navodno osobne interese stavio ispred interesa Srba iz Krajine. Većina članova foruma negativno je raspoložena prema pokojnom Babiću, a jedan od razloga je i njegova isprika Hrvatima te svjedočenje protiv Martića i Miloševića.Krajiški Srbi o Babiću: Dabogda mu crna zemlja kosti izbacivala
utorak, 7.3.2006 10:19 objavljeno na index.hr
STRANICA Krajinaforce i pripadajući forum mjesto su međumrežnog okupljanja mnogobrojnih ražalovanih Srba sa područja tzv. Republike Srpske Krajine. Izbjegli i pobjegli sa prostora oslobođenih "Olujom" na tom siteu i dalje snivaju davno pregaženu i poraženu Krajinu i okićeni nadimcima "knindža", "ratnik", "čika Velja", "lički vuk"  i troprsto-četničkom ikonografijom najavljuju "skori" povratak u Krajinu.

Samoubojstvo Milana Babića je na Krajinaforceu  naravno, popraćeno oduševljenjem, jer je stomatolg koji je umišljao da je veliki državnik male paradržavice, zbog pokajanja i traženja oprosta od "braće Hrvata", kao i svjedočenja protiv ostalih srpskih zločinaca na haaškom sudu, naročito omražen među internet-velikosrbima.

Prema njihovom mišljenju, Babićevo samoubojstvo je "priča za malu decu", jer smatraju da je tako važan svjedok na ovaj način maskiran kako bi ga se zaštitilo lažnim identitetom.

"Ne znam kako ovakvom izdajniku i poslije smrti oprostiti. Mada osobno opće ne vjerujem da je skot umro nego ga samo smaknuli sa pozornice. Ionako što je nalagao već je potpisao i sve je već uvršteno u dokazni materijal" - nema nikave dvojbe jedan od diskutanata.

"Majku da mu ja jebem izdajničko smeće izdo vlastiti narod gorjet će u paklu. Ne našla mu duša mira." - sasuo je u jednom dahu "spec91".

"Neka je smrad otišao", "šteta što nije i prije otkopitao", zaključci su koji bi se mogli uzeti kao tipični kad je stav krajišnika o Babićevom samoubojstvu u pitanju.

Onima koji su se usudili reći o "mrtvima sve najbolje", Čika Velja poručuje "A što o mrtvima sve najbolje da se ne bojite da će se đubre povampiriti".

"Onaj ´ko svjedoči u Haagu u njihovu korist on svjedoči protiv živih i mrtvih Srba i onih generacija koje tek trebaju da se rode. Samo lud čovjek može vjerovati da oni sude Miloševiću u Haagu. Oni sude Srbiji i svim Srbima", post je podjednako tragikomičan, ali i upozoravajući, ako uzmemo u obzir da se gotovo identične ocjene, samo sa drugim nacionalnim predznakom, mogu čuti i u Hrvatskoj.

"Vidite šta taj Hag radi od naših ljudi?" i "A Sloba ih nadživi sve do jednoga", kako kaže forumaš "SrboPeuljanac", komentari su koje smo ostavili za kraj.

Oni najrječitije opisuju tragediju koju su Srbi doživjeli u Hrvatskoj, a koju mogu zahvaliti svom kretenskom političkom vodstvu, pretjeranom pouzdanju u Srbiju i Slobu, kao i precjenjivanju vlastitog junaštva i vojnih sposobnosti.

Iako su sve vojne bitke izgubili,a Krajinu napustili u bezglavom bijegu uprkos značajnoj vojnoj sili kojom su raspolagali, oni na svojim stranicama i dalje nastavljaju sa istom retorikom koja ih je dovela do toga da svoje prkosne poruke upučuju ne više sa balvana, barikada i tenkova, nego sa tastatura, razasuti širom svijeta.
Srpski Glas, Wolffocke-ova prica - Klikni da vidis


Nedeljni Telegraf - Klikni da vidis

Karlovacki Tjednik - Klikni da vidis

Globus - Klikni da vidis


Global Online - Klikni da vidis

  
AKTUALNO

 

 
 FILMOVI

   Pad Krajine
   Jedinica
  
Na Drini grobnica
  
Mucenici - Lora
  
Rat koji se mogao izbjeci
  
Oluja nad Krajinom
  
Vapaj tisine
   Jauk
  
Zlocin - Miljevacki plato
  
Proboj Koridora
  
Istina
  
Republika Srpska Krajina ...

   I jos mnogi
drugi
 

   IZDANJE KRAJINAFORCE-A

 


 
 ZASTITA

   NOD32 - antivirus
   ZoneAlarm - firewall

 
 Ad-Aware - spyware cistac
   Firefox
- internet browser 

 

Copyright © Krajinaforce - All Rights Reserved.  Best viewed using 1024x768 or higher resolution. Designed by dj-zombi